18 juli 2011

Lätt raw food

Hej,hej....

ganska fint väder idag, här hemma jobbar vi på vårat sovrum och spacklar lite lätt små hål i vardagsrums väggar och tak, hålen som har uppståt med åren under ommöbleringar osv, både v-rum och kök ska få sig en omgång vit färg för det var ca 4år sedan det målades, eftersom  vi håller på med sovrummet är det lika bra att fräscha upp allt .
Denna vecka har vi bestämmt går helt åt renovering och avslutning av gamla projekt som stod och väntade  men sedan är det bara nöjen resten av vår semester.
Just nu tog vi en liten middagspaus och sedan är det bara att fortsätta o jobba :)
En liten midags tips till er,  lätt raw food, kycklingröra med zucchini spagetti :
Zucchini skalades och revs med potatisskalare,salt,peppar och lite olivolja till , rör om och låt det stå en stund då blir de så mjuka och goa,mumma.
Jag hade grillade kyckling fileer över från igår och filleerna tärnade jag  och la i grytan med olivolja, soltorkade tomater, vitlök,lök, färsk basilika,färsk oregano, buljong, salt ,peppar, en liten klick sambal olek och havre grädde, några minuter fick det puttra och så var det klart, såååenkelt, jättegott och väldigt nyttigt.












Nej , nu går jag och hjälper min man att måla taket,kul :)), nästa paus blir det hallonglass, det gillas..så bäst jag sätter igång.

Ha en super,duper måndag kväll........
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...