5 aug. 2011

Regn.....

Idag regnar det , vi hade lite uppehåll på förmidan och passade på att åka till grushålan som vi har i närheten  och hämtade singel till en liten hörna i trädgården som jag håller på o gör i ordning, sedan gräver och  gör jag lite större rabbat och gör plats för att kunna plantera mer växter och sätta massor av tulpan, kungslilja, alliumboll lökar nu till höst.
 Vill ha svarta, rosa och lila tulpaner,tycker det är så vackra ihop.

Har även hunnit gräva bort gräset på framsidan av vår ingång ,och där kommer också singel att platseras med några fina betong krukor som jag fyndade föra veckan på Jem&fix 3 för 99kr, en riktig fynd var det! Behöver bara köpa nått till att plantera i dom, tänkte mig tuja på stam och buxbom klot, tycker det blir så fint så, dock är det inte än säsong för tujan, ska avvakta lite.


Här några kort  på min söta hortensian som står på altanen platserad i den fina betong kruka som jag gjöt själv,  :)  gillar , gillar massor både krukan och det vackra hortensian.





här kommer en liten förtitt på trädgådshörna som har fått provisoriskt platserade plattor för att kunna se hur det ska bli....just nu har jag kommit mer fram i arbetet ,slut resultat kommer sen. :) 







Nu så går jag och målar på mina byrån i sovrummet, nej de är inte klara än, puh, men snart, det var ju annat vi hade för oss nu när det var fint väder, sola+ bada = livet,, annat får vänta:))

Ha det bäst alla ni glada!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...