5 feb. 2012

Tomas Ledin <3

Ja, jag lever, hihihi, det är bara det att livet tar all min uppmärksamhet ;)

Jag vill bara säga hur bra man mår när man äter som jag gör nu, det bara är såååå underbart!
Det är fullt upp här, lära sig laga all mat,planera,handla, köpa böcker mm, puh,men kul ;)

En förkylning som bara hann börja......

Jag smittades antar jag av min kära make ;) som låg hemma i en vecka med feber och jobbig förkylning så i torsdags kände jag mig dålig.
Bara jag inte blir sängligande och missar showen tänkte jag så på fredag kompade jag halva dagen,kom hem och kurerade mig med allt jag visste var bra, sov ett antal timmar innan resten av familjen kom hem, jag svettades ut och vilade ordentligt, det hjälpte, på lördag morgon mådde jag ju bra.
Altså, jag brukar vara dålig minst en vecka, men denna gången gick det över fort, bara lite snuva kvar. ;)

Jag fick bara inte missa Ledin tänkte jag och det gjorde jag inte heller, jag hade en underbar helg, showen var enastående, mycket kärlek, Tomas Ledin är en äkta stjärna, en otrolig människa, han är sin egen, han vet vad känslor är, hans musik, texter, hans sätt att framföra det på , allt, jag har inga ord!
Jag älskar honom!!!!

Vi har ätit god raw food i gbg,köpte lite rawchoklad, fyndade lite på rea, sedan myste vi till det i hotellrummet jag och maken, så trötta i benen som vi blev efter all promenad så svängde vi ner till hemköp och handlade vattenmelon,mango,avokado, torkade aprikoser, nötter och 2 stora muggar grönt te. Jag minns förr lyxades det till med vin och andra alkohol alternativ innan showen, men det gjordes inte denna gången ;

Jag åt veganskt sen på kvällen innan showen och drack citron vatten och grönt te, det är disciplin det! Hahaha

Vi har haft en härlig helg!
Hoppas att ni kära blogg läsare har haft det fint ni med ;)



Hahah, här några kort på mig innan showen, tagna med iphone, jag satt i handfatet när jag tog dom, coolt!!! Hahaha, så kan man göra...gillade jätte mycket min klänning som jag köpte på H&M nån gång i höstas.

Har köpt några raw food kokböcker, ska visa Er sen...

Nu laddas det med te och grapefrukt innan vi kör igång melodifestivalen som vi spelade in, sådant ska man inte missa....

Ha en fortsatt trevlig söndag....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...