22 okt. 2011

Sköna lördag

Godmorgon!



Gott med god och närande frukost.

Boveteplättar med svartavinbär i, grädde,hjortonsylt (Kung Markatta), smoothie på annanas och mango,grönt te och självklart en stund med hälsa , en tidning som jag varit  prenumererant i ett antal år nu.
Älskar den!


Sitter en liten stund till och drycker min goda the´ , men sedan är det lite jobb som väntar.
Som jag skrev tidigare så ska Williams rum göras om och det är det jag och R. håller på med nu, vi har köpt golv, tapeter till fondvägg, ny säng, skrivbord, garderob och annat piff , så kul och se det färdiga resultatet.

Måste bara berätta att lille Wille var jättenöjd med rummet som det var och han förstår inte varför vi vill måla om och hans säng är jätteskön den vill han inte bli av med och sedan när vi skulle sortera leksaker så började han gråta för han älskade alla sina leksaker oavsätt om en del "gubbar"var trasiga eller saknade huvuden han älskade de ändå och de skulle vara kvar och allt skulle sparas, då försökte vi med teorin om han blir av de trasiga leksaker så gör vi plats till nya leksaker men då tyckte Wille att rummet var så stort att även nya får plats, hm , vad gör man??????

Barnen är unerbara varelser, är så nöjda och belåtna med det flesta saker och kräver inte så mycket, älskar allt de dom har och hejar på alla meniskor de möter ute,vinkar och lär alltid.

Jag tror starkt på att vi kan lära en hel del av våra barn .....

Självklart får han bestämma i det här projetet med rummet och så småningom slänger han trasiga gubbar när han blir mogen för det .
Jag  och Wille åkte igår och köpte två stycken  jättefina plastlådor till så han kan bevara trasiga leksaker i, så att min lille prins mår bra.  :)




                                                   En liten förtitt på tapetval till Willes rum :)

Ser fram emot det färdiga resultatet, jag är mer än säker att han kommer trivas och att han kommer att gilla sitt nya rum. Jag tror att det bara är lite rädsla inför det nya..



Nej, nu ska jag iväg och hjälpa min man med målningen.

Ha en underbar Lördag alla ni goa och njut av lädigheten.....












Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...