2 sep. 2011

Köket före och efter

Härliga fredag! :) vackert väder och en kort arbetsdag kan det bli bättre.
Sitter här hemma och gör en inköpslista, här ska det bakas och gräddas,mumms.
Imorgon ska jag på kräftskiva hos en arbetskamrat och hans familj, egentligen är vi fler arbetskamrater med respektive och våra barn som ska dit, vi ska umgås och bara ha det såååkul.

 Om en stund ska jag ner till affären och handla alla ingredienser till olika GI pajer , kladdkakan och självklart en jättegod äppelpaj som jag kommer att ta med mig.
 Ja,jag vet jag detoxar men ibland måste man släppa på kraven lite och det blir imorgon , dock ingen alkohol för min del, men kräftor, gröna sallader, nötter och Gi pajer och det blir glutenfri kladdkaka och ingefärs drycka för min del.

Tänkte bara fortsätta i före/efter anda och visa vårat kök idag, vill du se mer av köket gå in i etiketter på högersidan och välj kök.

Köket är inte färdig men en liten uppfräschning blev det.





   Bild 1:  vi målade om luckorna, bytte diskmaskin,kyl och frys, skåpet jämte frysen togs bort och där platserades en varmluftsugn och två mindre skåp,ny flekt sattes upp och så byggde vi en ny köksö ,.
                   Kvar att göra : ta bort spisen och platsera spishäll , byta diskbänk,ny diskho och vit mosaik, grejorna är inköpta det är bara att sätta igång men tiden räcker inte till,,,,
vi  håller på just nu i tvättstugan :))) ibland känns det som om man är överallt samtidigt ! 



                            Gamla bilden 2: på kortet ser man furu vitrinskåpet på höger sida, där satt det en vägg som vi tog bort och matdelen blev mycket ljusare och rimligare och är ihop med v-rummet.






Bäst jag skyndar mig att  handla, allt ska vara färdigt ikväll för imorgon innan  kräftskivan så jobbar jag extra på blommstergården :)) kul, det är lite extra och extra är inte pengar utan shopping :))))) Giiiiiilar!

Ha en underbar helg alla ni som tittar in hos mig :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...