18 sep. 2011

Söndags lunch


Åh så gott och nyttigt vi  åt idag!  panerad hälleflundra i bovetesmjöl, sötpotatismos,smörkokt brysselkål och sparris, till efterätt åt vi hallon alternativ björnbär med grädde till.
Såååågott!

Söndagen bjuder på en lång motionsrunda men innan det ska jag baka en härlig och god morotskaka som jag ska överlämna till en arbetskamrat till min man,det är en familj som jag och min man har stor respekt för!
Självklart ska jag göra en till oss med så det blir fika stund på kvällen här hemma med :)

Här kommer några kort från lunchen :)





                                   

                             Morot och endiv sallad med dressing av olivolja salt,peppar,riven skal av en hel lime        och sedan pressad saft av ena halvan,syrligt och gott!!!





Igår var jag ute och satte i mina tulpanlökar och planterade lite annat och så kunde jag bara inte motstå att plocka lite blommor och " färska örter"och binda fina och härligt doftande buketter, men sedan kom jag på att jag behövde inte båda och då ville jag ge en till min  kära granne , alla blir ju glada av lite blommor .

William ville så gärna gå över till grannen Bitte och lämna buketten, och han sprang hem och sa ,Mamma Bitte var jätteglad :)) och hon tackade så mycket, även Roger gjorde det sa William, hahahaha,,Roger är Bittes man.
 Idag bakar jag och vill ge bort  kakan och William hörde mig och R prata om det och så sa han " mamma snälla får jag lämna kakan" jag gillar se andra glada.

 Den lille fattar galoppen, vi ska dela med oss, vi ska göra andra glada även om det bara en hemma gjord kaka, man ska vara omtänksam och snäll och så ska man le och heja även på folk man inte känner säger Wille, så nu vet du det mamma!! :))  mitt lilla hjärta han kan :))





                                                     Mannen i bakgrunden hjälper till med att rensa ogräs :)


                                                    Jag och Wille <3



        
                                   På väg till grannen :)


Nehe,, nu ska jag i väg till köket och börja med bak, det är trotsallt  två stycken morotskakor och en bosnisk paj som min äldre son har önskat sig idag så jag har och göra :)))
En  bak söndag med andra ord :) det gillar jag !

Ha det sååååfint alla ni där ute som hälsar på hos mig :))
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...