20 jan. 2012

Mina underbart goa...

egna raw mackor ;)

Åh så härligt det är att levaaaaa, jag mår såååååfint, jobbar och kör hårt med min "nya" livsstil, jag är så lycklig, så nöjd och glad att jag är just Jag! att jag vill och att jag har den disciplinen som krävs och ingeting är svårt för mig när det gäller hälsan......

Idag har jag jobbat både på min ordinarie arbete och en stund i blomsteraffären, imorgon blir det ingen sovmorgon , blommor väntar :)) det är så kul .... när jag kom hem idag gjorde jag snabbt mina mackor, bovetevälling och en skål med bär, så himla gott!!!!

När man pratar med andra människor om sin mat, folk som träffar mig dagligen på jobbet de som ser vad jag äter, vissa tycker det ser konstig ut,det är så svårt för dem att förstå att jag inte drycker alkohol, "inte ens ett glas vin till maten"? "du är konstig", "har du nån sjukdom" jag kan ofta få sådana frågor :( andra tycker att det är så annorlunda och en hel del undrar hur jag orkar, jag ser inte det som svårt det är mitt sätt att leva på helt enkelt, jag gillar det och jag brinner för hälsosam mat, det har jag alltid gjort.

Kan tycka att folk är på ibland och så, men vi alla har möjlighet att välja och jag väljer mitt liv, mitt sätt...
Jag låter inte andras vanor bestämma mina, låter inte samhällets schema bli min och låter inte inlärda föreställningar om hur det ska se ut sätta krokben för mig :)

Några kort på mina goa mackor, mina fina krispiga tulpaner och dagens jag på b-gården :)



Kärlek till alla <3
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...