12 aug. 2011

Limegrön lycka

Hej,hej

Idag var en kort dag på jobbet, älskar fredagar alltid till 13.12 NICE :)
Första arbetsveckan efter semester är slut , det känns helt ok, efter jobbet åkte jag och handlade lite frukt och grönt  och självklart fredagsbukett fick följa med hem, det är som en liten tradition för mig :).Man blir så glad av blommor  ,små kickar av glädje på nåt vis .
Idag blev det fina limegröna rosor som för prida vårat matbord denna helgen.
Vädret var underbart idag så vi tände grillen och körde enkla hamburgare och laxburgare med massor av grönt och sallad till ,det var jättegott,mums. Efter maten satte vi igång med lite trädgårds arbete ,man ska passa på medans det är fint väder.
Lite singel till framsidan blev det idag ,ena halva sidan av huset är snart färdig och sedan jobbar vi på det andra med :) puh, mycket grävande,men det blir fint och så slipper man klippa gräs ända in till huskanten.
Nog om det , jag lovade visa mina fina betong krukor,alltså mina fynd jag gjort förra veckan så här kommer det :))








Plåt lådorna köpte jag för 69kr styck ord.pris 249 för de mindre och den stora 90cm betalade jag 99kr ord.pris för den var 299, betong krukor (ett set på tre stycken ) för 99kr självklart köpte jag två set, det var mina fynd  denna sommeren:)) nu ska jag bara fundera på  vad jag ska ha för växter i dom :) sådant tycker jag är roligt!
Ska droppa in till blomstergården och se om dom har nåt fint höst inspirerat till mina nya lådor :))




Önskar er alla en underbar fredagkväll :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...