28 juli 2011

På utflykt...

Här kommer några kort på vår 2 dagars utflykt  till Göteborg och Trollhättan , vi hann besöka det stora vattenfall utsläpp i Trollhättan och sedan åkte vi ut till slussarna ,det var så häftigt att se när vattennivoerna ändras  för att båtarna ska kunna åka ut i älven och sedan till havet, dagen avslutades med  en lång promenad med min kusin Damir, hans tjej Kristina och vovven Enzo på stan.
Vi var tillsammans även på Liseberg och kollade på Lotta en stund sedan var det bara kul att gå runt,  prata och umgås , ta en paus med fika och en matbit. Det var trevligt som det alltid är när vi träffas, vi kommer att hälsa på  dem  i deras hyrda stuga i Ulricehamn, ser fram emot det!



Moi :)




Pappa R och William :)


Jag och Robert med våran vinnst :)), satte oss för en god kopp ekologiskt kaffe och te.


                                             Gänget på promenaden!


                                Får jag slänga den stora stenen i vattnet mamma? värsta leendet....


                                                             
                                          


Te på språng,hihi


Vilken krona! skulle passat fin,fint hemma hos mig, :)))))



Nu vila och försöka verkligen ladda upp baterierna inför jobbet, vi har nästa  vecka kvar av semester och sedan börjar vardagen igen :) men inget att stressa upp sig för,  jag har så mycket att se framemot i höst, det vackra höst vädret, långa promenader, mina bokade zumba och yoga kurser, Amsterdam resan och sist men inte minst myskvällar i soffan med tända ljus och goda teer...massoor av kuddar och mysiga filtar.gillar höst! Inga måsten, känns som tiden stannar för studen....

Ha en trevlig kväll alla ni söta som läser här ;)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...